Προφίλ

Metaloumin Energy

Η εταιρία μας

Στο χωρο του αλουμινίου από το 1969

Η εταιρία ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ Α.Ε.Β.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο της διέλασης και είναι από τις πρώτες βιομηχανίες αλουμινίου στην Ελλάδα. Τα γραφεία, η έκθεση και το εργοστάσιο, εκτείνονται σε έκταση 23.000 τετραγωνικών μέτρων και βρίσκονται στο κέντρο του Λεκανοπεδίου Αττικής στη Γέφυρα της Μεταμόρφωσης. Απέχοντας 5χλμ από την Αθήνα και το λιμάνι του Πειραιά, μπορεί και διανέμει άμεσα τα προϊόντα της στην Ελληνική και τις ξένες αγορές.

Ειδικεύεται στη μελέτη, το σχεδιασμό και την παραγωγή αρχιτεκτονικού προφίλ αλουμινίου για πόρτες και παράθυρα καθώς και ειδικού προφίλ για βιομηχανικές και βιοτεχνικές χρήσεις βάσει σχεδίου (σκάλες, φωτιστικά, κάγκελα, θερμοκήπια περιφράξεις αλουμινίου, αρχιτεκτονικά στοιχεία εσωτερικών χώρων κλπ).

Επιπρόσθετα, με πλήρως μηχανογραφημένα σχεδιαστικά προγράμματα έχει αναπτύξει ομάδα σχεδιασμού και συνεργάζεται άριστα με μελετητικά γραφεία στον αναλυτικό σχεδιασμό κάθε έργου, επιτυγχάνοντας άριστη ποιότητα και εφαρμογή.

Οι σειρές προϊόντων της εταιρίας περιλαμβάνει προφίλ για:

  • Θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα
  • Ανοιγόμενα κουφώματα για πόρτες και παράθυρα
  • Συρόμενα κουφώματα για πόρτες και παράθυρα
  • Περιφράξεις αλουμινίου
  • Πετάσματα
  • Εσωτερικά χωρίσματα
  • Ειδικά προφίλ

Επισημαίνεται ότι η εταιρία διαθέτει πλήρη γκάμα εξαρτημάτων και ελαστικών για όλες τις σειρές της.

Η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ διαθέτει σύγχρονο βαφείο ηλεκτροστατικής βαφής. Η προετοιμασία του προφίλ γίνεται με βάση τις προδιαγραφές του προτύπου Qualicoat- Seaside Class ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη αντοχή των προφίλ σε αντίσταση διάβρωσης.

Όλες οι διαδικασίες παραγωγής των συστημάτων αλουμινίου τηρούν τις απαιτήσεις του συστήματος διασφάλισης ποιότητας, κατά το πρότυπο EN ISO 14001 και EN ISO 9001  του TUV CERT Αυστρίας.

Από το 2009 η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ δραστηριοποιείται επίσης στο σχεδιασμό και την παραγωγή σταθερών και ρυθμιζόμενων βάσεων στήριξης αλουμινίου για φωτοβολταϊκούς συλλέκτες σε αγρούς, βιομηχανικές στέγες και οικιακές εγκαταστάσεις (κεραμοσκεπές και δώματα).
Tα πατενταρισμένα συστήματα βάσεων στήριξης εφαρμόζουν για κάθε είδους συλλέκτη (κρυσταλλικό, thin-film ή bifacial) και συνοδεύονται από ανοξείδωτα εξαρτήματα (ΙΝΟΧ) Γερμανικών εταιριών.

Η εταιρία έχει πραγματοποιήσει έργα βάσεων στήριξης άνω των 480 ΜW στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με αιχμή του δόρατος στις βιομηχανικές οροφές και έργα αγρών.
Η εξειδικευμένη ομάδα των έμπειρων μηχανικών της ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ υλοποιεί μελέτες σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου, της κάθε περιοχής και  της κάθε χώρας,
διασφαλίζοντας πρωτίστως τη σχέση ποιότητας - κόστους καθώς επίσης  άρτια τεχνική
υποστήριξη τηρώντας τα  χρονοδιαγράμματα και εποπτεύοντας όλα τα προς εξέλιξη έργα.

Συνοψίζοντας, στην καθετοποιημένη μας μονάδα παραγωγής- από τη διέλαση και το προφίλ έως το πιστοποιημένο σύστημα βάσης- μπορούμε να σας προσφέρουμε το βέλτιστο τεχνικοοικονομικά σύστημα στήριξης για το συγκεκριμένο έργο σας.